Een videowall tilt de presentatie van uw bedrijf naar een hoger niveau


Posted On feb 25 2020 by

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van videowalls? Wilt u een professionele videowall in uw bedrijf toepassen voor bijvoorbeeld het geven van presentaties of simpelweg een mooie bedrijfsuitstraling? Digital Signage Store is een bedrijf dat gespecialiseerd is in deze apparatuur en biedt een divers palet aan oplossingen voor de door u gewenste videowall. Bovendien zorgen de installateurs voor alle benodigdheden om deze multifunctioneel te kunnen gebruiken, bijvoorbeeld met betrekking tot het aansluiten van externe apparatuur. De opties die u heeft zijn zeer gevarieerd: u kiest bijvoorbeeld voor een videowall in de vergaderruimte van uw bedrijf of voor een bredere met meerdere beelden in de ontvangsthal. Welke ideeën en plannen u ook heeft, de specialisten van dit bedrijf denken altijd graag met u mee!

Wat is een videowall en waar wordt deze voor gebruikt?

Een videowall is uitermate geschikt om het moderne, visuele aspect van uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Deze wordt ook wel een multi-monitor genoemd: meerdere schermen die samen één beeld vormen. Traditionele videowalls werden met televisietoestellen opgesteld, maar tegenwoordig staat de technologie voor niets. De lcd-schermen sluiten naadloos op elkaar aan en vormen een indrukwekkend totaalbeeld. En u kunt er mee doen wat u wilt! Wellicht wilt u een goede indruk maken voor de bezoekers van uw bedrijf, of wilt u een upgrade geven aan de meetings die in de vergaderruimte plaatsvinden. Bij Digital Signage Store kiest u zelf of u de videowall wilt uitrusten met bezel en/of audio. Ook het aantal video-inputs is onder meer een keuzeoptie. Bovendien kunnen zowel Picture-in-Picture (PIP) als Picture-aside-Picture (PAP) outputs toegepast worden.

Bezoek de showroom

Wanneer u contact opneemt met dit bedrijf heeft u de mogelijkheid te informeren naar de mogelijkheden, op basis van uw situatie en wensen. Ook op de website vindt u informatie over de videowalls en de keuzes die u heeft bij uw aankoop. Liever direct de walls met uw eigen ogen bekijken? Dat kan in de luxueuze showroom in De Bilt. Hier leggen de medewerkers u graag alle opties voor en ontdekt u hoe aantrekkelijk dit visuele effect in uw bedrijf zal worden.

https://www.digitalsignagestore.nl/

Last Updated on: februari 25th, 2020 at 11:06 am, by


Written by