De mooiste trouwfilm voor de mooiste dag van uw leven


Posted On mrt 21 2017 by

Voor de mooiste dag van uw leven moet er een hoop geregeld worden, denk ook eens aan een trouwfilm. Een bruiloft is natuurlijk prachtig, maar ook erg intensief. In aanloop naar de trouwdag is er een hoop dat er geregeld moet worden. Van catering tot locatie en van jurk tot pak, alles moet natuurlijk tot in de puntjes verzorgd zijn. Maar wat is er nu mooier om later nog eens deze dag terug te kunnen zien? Even zien hoe mooi de trouwdag nu echt was, zonder alle hectiek van de dag zelf eromheen.

Een rijke ervaring met het maken van trouwfilms

Wanneer u kiest voor het maken van een trouwfilm, is het natuurlijk wel erg belangrijk dat u een goed bedrijf in handen neemt. Het zou natuurlijk zonde zijn als de trouwfilm niet op een mooie manier gemaakt wordt, de bruiloft beleeft u natuurlijk maar een keer in uw leven. ArtVideo is dé specialist als het gaat om trouwfilms. De man achter Artvideo is Arthur Huizinga, Arthur heeft inmiddels op meer dan honderd bruiloften gefilmd en is hierdoor dus een erg ervaren filmer geworden. Voor elke bruiloft maakt hij een unieke trouwfilm waar jullie je helemaal in zullen herkennen. Ook houdt Arthur uiteraard rekening met al jullie wensen, alles om van jullie bruiloft een prachtige trouwfilm te maken!

Veel verschillende mogelijkheden

Bij Artvideo is erg veel mogelijk als het gaat om het maken van een trouwfilm. Zo zijn er verschillende soorten pakketten beschikbaar. De filmuren variëren van zeven tot wel twaalf uur. Daarnaast is het mogelijk om een pakket te kiezen waar een trouwclip bij zit inbegrepen en waarbij er tijdens de hele ceremonie gefilmd wordt. Een pakket met zeven filmuren, een trouwvideo én vrije muziekkeuze is al mogelijk voor 895 euro. Wilt u negen filmuren, een trouwvideo, vrije muziekkeuze, een trouwclip én dat er tijdens de hele ceremonie gefilmd wordt, dan is dit mogelijk voor 1095 euro! Neem snel een kijkje op de website om alle pakketten te zien en uw keuze te maken.

Neem vrijblijvend contact op

U kunt vrijblijvend contact opnemen met Arthur om alle mogelijkheden te bespreken, hij kan u dan ook advies geven over welk pakket het beste bij u past en al uw wensen met u bespreken!

Last Updated on: november 9th, 2017 at 2:48 am, by


Written by