De kans is groot dat u recht heeft op een schadevergoeding voor uw letselschade


Posted On jan 18 2021 by

Heeft u buiten uw schuld om letselschade opgelopen? Dan is dit op zichzelf vaak al een vervelende situatie. U wordt misschien belemmerd in uw werk, het uitvoeren van uw hobby of het doen van het huishouden. Om maar niet te spreken van het lichamelijke ongemak dat u door het letsel ervaart. Daarnaast heeft letselschade vaak allerlei onvoorziene gevolgen. Zo krijgt u misschien te maken met onverwachte kosten voor hulp in de huishouding of behandelingen voor het letsel die niet door de zorgverzekering vergoed worden. Ook kan het zo zijn dat u blijvend last houdt van het letsel dat u heeft opgelopen. Dit kan uiteraard door niemand weggenomen worden, maar wist u dat u waarschijnlijk recht heeft op een schadevergoeding voor uw letselschade?

Ontdek of u een schadevergoeding kunt claimen

Om erachter te komen of u een schadevergoeding voor uw letselschade kunt claimen, schakelt u het best de hulp in van een onafhankelijk letselschadebureau. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het Nederlands Letselschade Bureau. Dit bedrijf werkt niet samen met verzekeraars om ervoor te zorgen dat u een eerlijke schadevergoeding ontvangt. Ze gaan niet akkoord met standaardvergoedingen, omdat iedere zaak uniek is. Hierdoor krijgt u vaak een hogere schadevergoeding dan gemiddeld en weet u zeker dat u niet tekort gedaan wordt. Het fijnste is daarbij misschien nog wel dat u hier in de meeste gevallen niet eens voor hoeft te betalen. De kosten van de financiële en juridische hulp die het Nederlands Letselschade Bureau verleent, worden namelijk net als de schadevergoeding op de tegenpartij verhaald.

Neem vrijblijvend contact op met deze experts

Wilt u weten of uw schadeclaim haalbaar is en of u recht heeft op een schadevergoeding voor uw letselschade? Dan kunt u op de website van het Nederlands Letselschade Bureau een formulier invullen met een aantal vragen. De antwoorden op deze vragen helpen hen om de hoogte en haalbaarheid van uw claim vast te stellen. Vervolgens nemen ze contact met u op om de resultaten met u te bespreken. Dit doen ze geheel gratis en vrijblijvend. Uiteindelijk bepaalt u zelf of u een schadevergoeding wilt aanvragen.

https://nederlandsletselschadebureau.nl/

Last Updated on: januari 18th, 2021 at 10:37 am, by


Written by