Gegrond
Image default
Dienstverlening

Daten met een handicap

Daten met een handicap

Online dating is de laatste jaren enorm populair geworden. Doordat er zoveel vraag is naar online datingsites, zijn er ook best wel veel goede Nederlandse datingsites beschikbaar. Bekende datingsites in Nederland zijn onder andere: Lexa, Relatieplanet, eDarling, Pepper en Parship. Ook zijn er datingsites die zich specifiek op een bepaalde niche richten. Hierbij kan gedacht worden aan dating voor senioren, handicap, gay, ouders, hoger opgeleiden enzovoort.

 

Daten met een handicap bindt zich niet meteen aan een niche. Er zijn heel veel mensen met een handicap en vooral in Nederland is dat heel erg geaccepteerd. Bij aanmelden op een eerdergenoemde datingsite, kun je eventueel aangeven dat je een handicap hebt. Vele singles zullen dat helemaal niet erg vinden. Natuurlijk is er wel iemand die liever niet iemand met een handicap date, maar die heb je altijd. Er zijn ook mensen die niet met laag opgeleiden mensen willen daten en zo hebben vele singles een heel eisenpakket.

 

Voor jou gelden dezelfde regels

Wanneer je een handicap hebt, hoef je je daar niet voor te schamen. Voor jou gelden dezelfde regels. Wees eerlijk bij het invullen van een profiel, plaats een spontane foto waarop gelachen wordt, vul in wat je leuk vindt maar ook wat je van de ander verwacht. Jij bent niet ondergeschikt, dus ook jij mag best eisen stellen.

 

Meer weten?

Bezoek dan:

www.veiligedating.nl

 

http://www.veiligedating.nl