Werkjassen


Posted On mei 12 2014 by

Sommige mensen hebben een baan, waarbij ze vaak buiten moeten zijn. Andere mensen werken bij een bedrijf, dat graag wil dat de werknemers kleding dragen, ook buiten werktijd, waarop het logo van het bedrijf wordt vermeld. In beide gevallen zijn werkjassen kledingstukken die hier een oplossing kunnen bieden. Werkjassen voor mensen die veel buiten moeten zijn tijdens het werken, zijn er bijvoorbeeld voor werknemers van de gemeente, die schoonmaakwerk doen of gemeentetuintjes en –perkjes bijhouden. Dit zijn vaak de bekende oranje jassen met reflecterende strepen, die er niet alleen voor zorgen dat de werknemer warm blijft tijdens het werken, maar ook dat hij of zij opvalt op straat, zodat er geen ongelukken gebeuren.

Werkjassen voor ieder beroep

Er zijn ook werkjassen, die werknemers ook buiten werktijd kunnen dragen en die eigenlijk als ‘gewone’ jas fungeert. Deze werkjassen zijn vaak lekker warm en comfortabel, waardoor de werknemer deze graag ook buiten werktijd draagt. Het voordeel hiervan is dat de werknemer eigenlijk reclame maakt voor het bedrijf, ook terwijl hij of zij niet aan het werk is. Een nadeel kan zijn dat werknemers de jas sneller kwijtraken omdat ze hem ook buiten werktijd dragen.

De aanschaf van een geschikte werkjas

Bedrijven kunnen ervoor kiezen om hun werknemers werkjassen aan te bieden. Dit kan in de vorm van verplichte werkkleding, waar de jas een onderdeel is. Deze werkkleding kan worden aangeboden door de werkgever, maar het kan ook verplicht worden aan de werknemers om deze zelf aan te schaffen. Er zijn diverse winkels, die bedrijfskleding in alle soorten en maten verkopen. Ook zijn er verschillende bedrijven die op het internet, bijvoorbeeld door middel van een webshop, verschillende soorten kleding verkopen. Het voordeel hiervan is dat de prijzen van webshops gemakkelijk te vergelijken zijn en de aanschaf van werkjassen zo meestal voordeliger is.

http://www.bedrijfskledingtotaal.nl/bedrijfskleding-werkkleding/bedrijfskleding-werkjassen

Last Updated on: november 9th, 2017 at 2:00 am, by


Written by