Gegrond
Image default
Bedrijven

Slotenmakers in Amsterdam

Goed beveiligen is van primair belang in deze tijd. In Amsterdam is het aantal inbraken enorm gestegen. Veel inbrekers zijn heel jong en plegen een inbraak in de buurt waar zij wonen. Het is bekend dat een jonge inbreker meestal een gelegenheidsinbreker is. Deze kiest gewoon de snelste weg. Een inbreker heeft klein materiaal bij zich waar hij mee werkt. Dit is een tang of een schroevendraaier en daarmee gaat hij meteen aan de slag. Hierna komt de bewoner thuis en ziet dat er ingebroken is. Voor dit soort situaties belt u eerst de politie en daarna meteen een slotenmaker. Slotenmakers in Amsterdam zijn beschikbaar voor particulieren én bedrijven.

Slotenmakers in Amsterdam zijn meteen paraat

Slotenmakers in Amsterdam zijn 24 uur per dag bereikbaar en 7 dagen per week. Door de uitgebreide ervaring van onze slotenmakers kunnen wij professionaliteit en goed vakmanschap combineren. Onze slotenmakers kunnen zonder deurbeschadiging deuren openen en repareren. De slotenmakers in Amsterdamplaatsen cilindersloten. Maar ook vervangen wij cilindersloten en plaatsen wij gelijksluitende cilinders, zodat u maar met één sleutel uw buitendeuren hoeft te sluiten. Ook plaatsen wij veiligheidsbeslag. Dit is speciaal beslag waar aan de buitenkant geen schroeven te zien zijn. Ook het sleutelgat wordt middels een speciale veiligheidskom beveiligd. Dieven kunnen hier niet met een schroevendraaier tussen en is dus veel veiliger. Dit is wel zo handig. Wordt er bij u ingebroken neem dan meteen contact met ons op. We komen dan snel naar u toe. De slotenmakers in Amsterdam hebben alle benodigde spullen voor het uitvoeren van reparaties bij zich. Zo verrichten wij noodreparaties na een inbraak, aan verschillende soorten sloten en grendels. Bij zowel buiten- als binnendeuren, kluisdeuren, ramen, schuifpuien en tuindeuren. Ook dichten we kapotte ruiten. Slotenmakers in Amsterdam zorgen ervoor dat u weer veilig kunt wonen in uw huis en dat uw bedrijfspand weer helemaal afgesloten en veilig is.
Tevens verzorgt onze preventie adviseur een beveiligingscheck voor uw woning. U krijgt een uitgebreid advies over alle preventiemaatregelen die u voor uw huis of uw bedrijfspand kunt nemen. Zo zorgt u ervoor dat uw woning of zakelijk pand optimaal beveiligd is. 

Wilt u meer informatie over inbraakpreventie?
Als u meer wilt weten over veiligheidsbeslag dat gecertificeerd is. Of u wilt anti-inbraakstrips laten monteren of een cilinderslot laten vervangen. Ook zijn wij er snel als u ons belt na een inbraak. Neem contact met de slotenmakers in Amsterdam op en wij helpen u zodat u weer veilig kunt wonen of werken. 

http://de-slotenmakers-amsterdam.nl/