Opslagruimte huren


Posted On apr 11 2014 by

Opslagruimte huren

Spullen, heel veel spullen: die hebben we eigenlijk allemaal. Het materialisme is een bekend kenmerk van de moderne tijd. We kopen goederen die betrekkelijk snel in ongebruik raken: de materialen van de 21ste eeuw zijn snel uit de mode, en moeten worden vervangen. Toch zijn er bepaalde dingen die je wilt bewaren, op wilt slaan voor het nageslacht. Je bewaart heus niet alles, maar op juist die speciale zaken die echt betekenis hebben ben je zuinig. Dertig jaar geleden was het wellicht normaler dan nu om de hele inboedel van een overleden familielid te verkopen, of naar de kringloop te brengen. Meubels en andere gebruiksvoorwerpen worden nu eerder als waardevol gezien, we krijgen weer hernieuwd respect voor wat oud is en ooit eens antiek wordt. Als er nu een familielid overlijdt koester je zijn of haar bezittingen. Je kunt ze echter niet altijd gemakkelijk opslaan. Maar een opslagruimte huren is zo gebeurd. Een veilige en toegankelijke opslagruimte huren hoeft niet duur te zijn, en is een uitkomst voor veel mensen. Natuurlijk zijn er nog veel meer toepassingen dan meubelopslag voor zo een opslag, verscheidene doelgroepen hebben belang bij een mooie opslagruimte huren via www.debm.nl.

  • Particulieren die op dit moment geen grote woonruimte hebben, maar de spullen die ze in de loop der jaren verzameld hebben zeker niet weg willen doen. Deze meubels en andere voorwerpen kunnen het beste opgeslagen worden totdat u van woonruimte verandert en u uw woning er weer mee in kan richten.
  • Particulieren die tijdelijk helemaal geen woonruimte in Nederland bewonen omdat ze bijvoorbeeld voor een jaar naar het buitenland gaan voor hun werk of om een wereldreis te maken. Het is fijn als uw spul gedurende uw verblijf buiten Holland goed bewaard blijft en u uw leven daarna weer gemakkelijk kan oppakken met de bezittingen die daarbij horen.
  • Ondernemers die grote partijen producten inslaan maar op dit moment geen winkel of bedrijfspand hebben waar deze spullen opgeslagen kunnen. Een aparte opslagruimte huren kan dan erg handig zijn. In het bijzonder ondernemers die een webshop vanuit huis runnen, kunnen veel baat hebben bij deze constructie: een goed toegankelijke opslagruimte huren kan de oplossing zijn van veel logistieke problemen. Ook voor bedrijven die veel grote partijen inslaan die ze vervolgens gedurende een langere periode aan hun klanten leveren is zo een oplossing ideaal.

Opslagruimte huren via de Bedrijfsmakelaar

Wanneer u als ondernemer op zoek bent naar een opslag die bij uw situatie past, dan bent u bij de Bedrijfsmakelaar aan het goede adres. Een opslagruimte huren via dit bedrijf heeft vele voordelen.

  • Uw spullen zijn veilig: op onze locaties wordt er goed voor uw spullen gezorgd.
  • Een opslagruimte huren van ons betekent een schone en droge omgeving voor uw producten.
  • U kunt gemakkelijk materiaal ophalen en weer plaatsen in onze opslagruimtes: ze zijn gewoon goed bereikbaar, wat erg belangrijk is voor een bedrijf. Flexibiliteit van uw opslag maakt uw bedrijf ook flexibel.
  • We zijn in het hele land actief.
  • We zijn een betrouwbaar en flexibel bedrijf: u kunt altijd met ons overleggen zodat de situatie goed op uw behoeften wordt afgestemd.
  • We leveren diensten tegen een scherpe prijs.
  • Voor grote en kleinere bedrijven vinden we geschikte oplossingen: we kunnen multinationals én ZZP’ers faciliteren!

Veel bedrijven hebben behoefte aan opslagruimte huren. U kunt bijvoorbeeld denken aan het opslaan van seizoensspullen. Is het niet veel handiger om de zomerspullen niet de hele winter in de weg te hebben liggen in uw bedrijfspand? Wilt u kerstspullen gewoon niet zien als het nog geen november is? Dan is een opslagruimte huren een uitermate handige optie: u kunt uw waardevolle seizoensproducten opslaan terwijl u er geen omkijken naar heeft. Volgend jaar weet u precies waar ze liggen en haalt u ze weer van stal. Als uw onderneming al enige tijd bestaat, dan zult u merken dat uw archief een aanzienlijke omvang krijgt. In principe kijkt u er niet zo vaak in, maar de archieven moeten wel altijd beschikbaar zijn als u iets na wilt zoeken. Een mooie opslagruimte huren dicht bij uw bedrijf in de buurt kan dan erg handig zijn. Een uitdijend archief kunt u er overzichtelijk in opslaan.

Interesse in opslagruimte huren

Wanneer u een toepassing ziet voor een opslag dan kunt u het beste een kijkje nemen op onze website. U kunt gemakkelijk zoeken op garageboxen of andere opslagruimtes in de regio waar uw bedrijf is gevestigd. Ziet u iets waar u interesse in heeft? Dan kunt u direct reageren of natuurlijk meer informatie opvragen bij ons. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van bedrijfspanden, waar natuurlijk niet alleen opslagruimtes onder vallen. Ook als u op zoek bent naar een pand dat past bij uw huidige bedrijf, of dat past bij een bedrijf dat u wilt beginnen, dan kunnen wij u helpen. U kunt zich eventueel abonneren op onze nieuwsbrief zodat u goed op de hoogte wordt gehouden van het reilen en zeilen binnen de wereld van onroerend goed in het bedrijfsleven. Ook als u zelf een gebouw wilt verkopen kunnen wij u assisteren. Met ons grote netwerk zal u pand vast snel een nieuwe bestemming vinden. Wilt u weten wat voor prijs reëel is om te vragen? Wij kunnen u helpen bij het taxeren van uw panden, dat doen we met behulp van onze partners die in uw regio werkzaam zijn. Alles is mogelijk: neem vrijblijvend contact op.

http://www.debedrijfsmakelaar.nl/opslagruimte-huren.html

Last Updated on: november 9th, 2017 at 2:02 am, by


Written by