Laboratoriumbenodigdheden van hoogwaardige kwaliteit


Posted On mei 12 2020 by

Voor al uw laboratoriumbenodigdheden schakelt u Scala Scientific in. Dit bedrijf beschikt over een groot assortiment aan lab benodigdheden van de hoogste kwaliteit. Of u nu een vriezer nodig heeft of een oven, of dat u incubatoren wilt bestellen of klimaatkasten; wat u ook nodig heeft, u vindt het bij Scala Scientific. Bovendien voorzien de specialisten van dit bedrijf u graag van persoonlijk en deskundig advies. Zij kennen de productspecificaties van elk product als geen ander en kunnen u daarom uitstekend adviseren.

Veiligheid gecombineerd met kwaliteit

Natuurlijk wilt u dat uw werknemers in het lab veilig hun werk kunnen verrichten. Veiligheid en kwaliteit zijn meestal de twee belangrijkste elementen waar men op let wanneer men laboratoriumbenodigdheden gaat uitzoeken. Bij Scala Scientific zijn ze zich hier goed van bewust. Zij bieden lab benodigdheden aan te allen tijde voldoen aan alle veiligheidseisen. Bij al hun producten, van groot tot klein, kunt u ervan uitgaan dat deze veilig zijn voor uw werknemers. Zo kunnen uw werknemers bijvoorbeeld bepaalde middelen testen onder extreme omstandigheden, zonder zelf risico te lopen. Ook zullen giftige gassen in geen enkele manier in contact komen met uw personeel wanneer u de apparatuur van Scala Scientific gebruikt.

Onderhoud en reparaties

Wanneer u bij Scala Scientific bestelt, kunt u hen ook inschakelen voor onderhoudsbeurten of reparatiewerkzaamheden. Is een van uw apparaten kapotgegaan? Bel dan naar de specialist. Deze staat dag en nacht voor u klaar. Ze komen direct naar u toe om de storing aan uw apparaat te verhelpen. Binnen vier uur zijn ze al bij u op locatie om de reparatiewerkzaamheden te starten. Blijkt dat uw apparatuur echt stuk is en deze niet meer gerepareerd kan worden? Dan kunt u, in urgente gevallen, zelfs apparatuur van Scala Scientific lenen voor een bepaalde periode. Kortom; wanneer u uw laboratoriumbenodigdheden bij dit bedrijf bestelt, profiteert u ook van uitgebreide en razendsnelle service.

https://www.scala-scientific.nl/

Last Updated on: mei 12th, 2020 at 9:03 am, by


Written by