Koop uw gekoelde werkbank eenvoudig in de webshop


Posted On jan 31 2018 by

Als eigenaar van een horecazaak is het soms lastig om de deur uit te gaan voor het kopen van een nieuwe koelwerkbank. Ditzelfde geldt natuurlijk ook voor andere horecaproducten. Gelukkig hoeft u tegenwoordig de deur niet meer uit voor de beste horecaproducten. U koopt ze gewoon online, in de webshop van de specialist. Bonnewits Horeca heeft een ruim assortiment aan producten online staan, die u gemakkelijk online kunt bestellen en betalen. Denk bijvoorbeeld aan een gekoelde werkbank of koelwerkbank van uitstekende kwaliteit. De specialist zorgt er dan voor dat uw bestelling snel wordt bezorgd. Handig, toch?

De specificaties van de gekoelde werkbank van de specialist

Eigenlijk kan geen enkel restaurant, bar, cafetaria of lunchroom zonder een kwalitatieve gekoelde werkbank in de keuken. Bent u al op de hoogte van de specificaties die zo’n werkbank heeft? Allereerst is een koelwerkbank vaak voorzien van verschillende deuren, ramen en roosters. Daarnaast is een werkbank vaak gemaakt van rvs. Verder is er een elektronisch-digitale temperatuurregeling en uitlezing en is er automatische ontdooiing en verdamping. Het werkblad van de gekoelde werkbank heeft hygiënisch afgeronde hoeken en het temperatuurbereik varieert van -2°C tot +8°C, afhankelijk van het model. Wilt u meer weten over de specificaties? Informeer dan eens bij Bonnewits Horeca, specialist in horecaproducten. Deze expert vertelt u er graag alles over.

Kwaliteitsvolle koelwerkbank met laden voor in uw horecakeuken

Na wekenlang verbouwen is uw horecazaak, uw trots, eindelijk klaar. Heeft u uw zaak laten uitrusten met zo’n mooie grote horecakeuken? Dan mag een goede koelwerkbank daar zeker niet in ontbreken. Bij de specialist vindt u diverse modellen met diverse mogelijkheden. Zo bestaat er een gekoelde werkbank met één deur en twee laden, maar zijn er ook diverse banken met verschillende deuren en laden, die perfect inspelen op drukke horecagelegenheden zoals we die tegenwoordig veelal kennen. Koopt u een koelwerkbank bij de specialist, dan weet u ook zeker dat u de juiste kwaliteit ontvangt. Waar vindt u zo’n specialist? Kom eens langs bij Bonnewits Horeca en bekijk de verschillende horecaproducten met eigen ogen.

Last Updated on: april 26th, 2019 at 12:05 pm, by


Written by