Gegrond
Image default
Bedrijven

Kinderhorloge met alarm voor zindelijkheidstraining

Kinderhorloge met alarm voor zindelijkheidstraining

Een kinderhorloge met alarm kent veel verschillende toepassingen. Een belangrijke taak die het kinderhorloge met alarm kan hebben is ondersteuning bieden bij zindelijkheidstraining. Kinderen kunnen door het spelen geheel in hun eigen wereld en de tijd, maar soms ook hun blaas vergeten. Kinderen leren met het kinderhorloge met alarm niet alleen klokkijken, maar kunnen ook gemakkelijk en subtiel herinnert worden dat ze even naar het toilet moeten gaan. Dit kinderhorloge met alarm is namelijk uitgerust met een trilalarm. Wanneer u met uw kind een afspraak maakt dat een bezoek aan het toilet gedaan wordt wanneer het alarm afgaat, hoeft uw kind nergens meer over na te denken. Dat is voor zowel uw kind, als u erg fijn. Omdat het kinderhorloge met alarm een trilalarm heeft, weet alleen uw kind dat deze afgaat, dit maakt het voor uw kind extra fijn en kan het ongestoord spelen, tot het alarm afgaat.

Andere mogelijke toepassingen

Het kinderhorloge heeft naast zindelijkheidstraining natuurlijk nog andere mooie toepassingen. Het horloge wordt veel gebruikt als herinnering voor kinderen om hun medicijnen in te nemen of andere belangrijke afspraken. Wanneer kinderen spelen, vergeten zij vaak de tijd. Dit horloge kan uw kind helpen om in ritme te komen of blijven. Door het trilalarm en de afspraak die jullie daarover gemaakt hebben wordt het kind gemakkelijk herinnert aan de tijd en de afspraak. Dit geeft duidelijkheid en richting, iets wat kinderen vaak fijn vinden. Het horloge heeft naast deze ondersteunende toepasbaarheden, ook een flitsend ontwerp en is ook een mooi horloge voor kinderen.

Webwinkel met ondersteunende hulpmiddelen

Onze webwinkel heeft een breed assortiment aan verschillende ondersteunende hulpmiddelen voor jong en oud. Ont-zorgen is een vak en wij staan graag klaar om met kleine, simpele oplossingen alledaagse dingen haalbaar en gemakkelijk te maken voor iedereen.

http://www.allzorg.nl/kinderen/Kinderen-medicijnalarm