Gegrond
Image default
Bedrijven

Eiken houten tafels

Puur natuur: eiken houten tafels

Bent u op zoek naar de perfecte eettafel of werktafel die uw woonkamer, studeerkamer of enig ander vertrek in uw huis volledig af zou maken? Hebt u al menige online winkel of meubelboulevard bezocht op zoek naar eiken houten tafels? Hebt u echter nog steeds niet gevonden wat u zocht? Dan hebben wij zeer goed nieuws voor u. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment eiken houten tafels. U kunt zelf uw tafel samenstellen en dat maakt dat wij u hoogstwaarschijnlijk uit de brand kunnen helpen. Het kan zijn dat u door de bomen (of door al die eiken houten tafels) het bos niet meer ziet en dat u er gewoonweg niet meer uit komt. Dan hebt u bij deze de oplossing gevonden. Het mooie van onze eiken houten tafels is dat het kwaliteitsmeubels zijn met een puur natuurlijke uitstraling. Ze zijn daarnaast te bestellen zonder aanbetaling en indien vrienden of kennissen een tafel kopen en het referentienummer gebruiken dat bij uw tafel geleverd werd, krijgt u per keer dat het nummer gebruikt wordt 100 euro teruggestort op uw rekening. Interesse in één van onze eiken houten tafels? Lees snel verder.

Zelf samen te stellen eiken houten tafels

Bestellen kan heel eenvoudig via onze website toptafels.com, waar u uitgebreide informatie kunt vinden. Klanten kunnen bij ons zelf hun eigen eiken houten tafels samenstellen. U dus ook. Het is hierbij mogelijk het model te kiezen, de door u gewenste afmetingen van het tafelblad te selecteren en te bepalen welke kleur u wilt. Het is een eenvoudig proces dat we hieronder kort bespreken. Op onze site vindt u een stappenplan met enkele stappen die u helpen de tafel van uw dromen te creëren. Stap 1 is het selecteren van het gewenste tafelmodel. Op onze site vindt u diverse modellen eiken houten tafels waaruit u kunt kiezen. Dit zijn:

  • De Nijmegen
  • De Wageningen
  • De Amsterdam
  • De Utrecht

Nadat u een model heeft uitgezocht dat volgens u goed in uw huis zou passen, kunt u verder met stap 2: het selecteren van de afmetingen van het tafelblad. U kunt daarbij kiezen voor een heel grote tafel of een iets kleinere. Onze eiken houten tafels zijn te bestellen in afmetingen die reiken van 140cm bij 90cm tot 200cm bij 110cm. Er zijn overigens 3 verschillende breedtes te kiezen en het is mogelijk een keuze te maken uit wel 17 verschillende lengtematen. Zo kunt u dus gaan voor een heel lange, wat smallere tafel of een breder en ietwat korter model. Deze afmetingen gelden zoals gezegd voor het tafelblad. Wij zorgen verder voor de juiste verhoudingen zodat de poten en het tafelblad samen een mooi geheel vormen. Heeft u het model en de afmetingen geselecteerd? Dan is het tijd voor stap 3: de kleur. Er zijn bij ons verschillende kleuren eiken houten tafels te bestellen, waaronder:

  • kiezel grijs
  • natuurlijk eiken
  • hazelnoot bruin
  • donker grafiet

Bovenstaande kleuren staan overigens op volgorde van kleur, van licht naar donker. Op onze website kunt u onder het kopje ‘Modellen, prijzen & bestellen’ deze en meer kleurvariaties terug vinden. Hier vindt u tevens van elke kleur een voorbeeld door middel van een foto. Heeft u de kleur gekozen die u mooi vindt en die het best in uw interieur past? Dan kunt u door naar de volgende stap. Klik hiertoe op de oranje knop met ‘Genereer mijn tafel en toon productinformatie’.

Een voorbeeld uit onze collectie

Zodra u een persoonlijke keuze heeft gemaakt uit ons assortiment eiken houten tafels en heeft geklikt op de knop om uw tafel te genereren, krijgt u de bijbehorende informatie te zien. Heeft u bijvoorbeeld gekozen voor het model ‘De Wageningen’ in ‘Natuurlijk eiken’ met een afmeting van 110cm bij 300cm? Dan ziet u aan de linkerkant een plaatje van één van de eiken houten tafels te zien die wij verkopen, en wel het door u gekozen model in uw gewenste kleur en geselecteerde afmetingen. Naast de afbeelding van het model leest u relevante informatie over de door u samengestelde tafel. In dit specifieke voorbeeld wordt één van de eiken houten tafels beschreven die u kunt selecteren. Deze tafel heeft een tafelblad met een dikte van 4cm waar groeven inzitten. Het model, dat wil zeggen zowel het tafelblad als de poten hebben een natuurlijk, robuust uiterlijk. Zoals voor veel van onze eiken houten tafels geldt, kunt u bij dit model de nerven en noesten nog duidelijk zien. Toch hebben al onze eiken houten tafels de afwerking van meubels van kwaliteit. Dit voorbeeld heeft een blad dat is vervaardigd uit verschillende planken waartussen kleine groeven zitten die enkele millimeters breed zijn. Hierdoor heeft dit model zo’n unieke uitstraling. De poten van dit model zorgen voor een modern en stoer uiterlijk. Zodoende past deze specifieke uitvoering uitstekend in zowel een landelijke omgeving als een moderne designinrichting. Overigens kunnen de poten van dit model op iedere gewenste plek onder het tafelblad gemonteerd worden. Daar hebt u dus ook een vrije keus in. De kleur uit dit voorbeeld, het Natuurlijk eiken, zorgt voor een licht uiterlijk. Hierbij worden door de kleurkeuze de natuurlijke aspecten van het hout accentueert. De modellen van onze eiken houten tafels wekken de indruk van onbewerkt hout, maar zijn beschermd met een laag goede lak of olie. Voelt u zich na het lezen van deze tekst geïnspireerd om uw eigen tafel samen te stellen? Neem dan vlug een kijkje op onze website.

http://www.toptafels.com/