Akoestische wandbekleding in diverse tinten


Posted On feb 28 2018 by

Akoestische wandbekleding is verkrijgbaar in verschillende tinten. Hierbij kunt u denken aan een opvallende kleur, maar ook aan een neutraal kleurpallet van grijstinten en blauwtinten. Er zijn vele variaties mogelijk zodra u kiest voor wandbekleding van de specialist. Overweegt u om akoestische wandbekleding aan te schaffen? Kies dan voor het uitgebreide aanbod van HOLLANDFELT. Er zijn drie soorten wandbekleding die als akoestische oplossingen voor uw bedrijfspand, zoals een kantoor, kunnen dienen. Kiest u uit uni geverfd, uni gemêleerd of gemêleerd geverfd? Kenmerkend is dat u bij uni geverfd de keuze heeft uit een breed kleurenpallet, terwijl de kleurtinten bij bijvoorbeeld gemêleerd gefocust zijn op grijstinten en blauwtinten. Neem gerust contact op met de specialist om uw wensen kenbaar te maken voor de bevordering van akoestiek op kantoor.

Hoe onderhoudt u de akoestische wandbekleding?

Het is belangrijk om Wolvilt goed te onderhouden. Wist u dat wolvilt vuil- en vochtafstotend is? Dit komt doordat er lanoline op wolvezels zit. Lanoline is een natuurlijk vet. Hierdoor trekken vloeistoffen niet direct in het wolvilt. Wolvilt van HOLLANDFELT wordt gemaakt van Zuiver Scheerwol. Hierdoor kan krimp optreden tijdens het wassen. Hoe kunt u wolvilt dan het beste onderhouden? Aangeraden wordt om, in plaats van te wassen, chemische reinigen toe te passen op uw akoestische wandbekleding. Is er droog vuil en stof op uw wandbekleding gekomen? Maak het wolvilt schoon met een stofzuiger. Natte vlekken kunt u direct deppen met een droge doek of keukenpapier tot het vilt droog is en vetvlekken reinigt u met K2r. In wat voor geval dan ook, wandbekleding als akoestische oplossingen voor uw kantoor blijft een lange tijd in topstaat.

Vanaf een dikte van 3 mm kan wolvilt gebruikt worden als akoestische wandbekleding

Wist u dat wolvilt onbrandbaar, recyclebaar, vuil- en vochtafstotend is? Wolvilt is daarom bij uitstek geschikt al wandbekleding. Vanaf een dikte van 3mm verbetert wolvilt van HOLLANDFELT al de akoestiek. Bestelt u de akoestische wandbekleding samen met speciale viltlijm uit het assortiment? Dan is het wolvilt binnen no-time bevestigd tegen de muur. Het materiaal kan namelijk direct gelijmd worden op de wand zoals u dat met behang doet. Of u nu op zoek bent naar akoestische oplossingen in een muziekstudio of op kantoor: met de duurzame producten van HOLLANDFELT zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Door een brede variatie aan kleuren is er gegarandeerd ook voor u een geschikte rol te bestellen!

Last Updated on: februari 28th, 2018 at 9:22 am, by


Written by