Gegrond
Image default
Beauty en verzorging

Donkere Oksels Effectief Behandelen

Wat kan ik doen tegen donkere oksels

Steeds meer vrouwen weten het nog niet, je kunt echt iets doen tegen je donkere oksels! In dit Oksels bleken artikel spreken wij over alle mogelijkheden om uw oksels weer piekfijn en een mooie teint te geven. Veel plezier met het lezen van dit artikel over de verzorging van de oksels.

 

Over de oksels:

de Oksels zijn natuurlijk een heel belangrijk lichaamsdeel, ze verbinden namelijk je armen met de rest van je lichaam, wel hebben de oksels ook wat nadelen, zo worden ze in de loop van de jaren geplaagd met een hele hoop invloeden van buitenaf denk maar aan: Zweten, Deodorant, Scheren, Zeep etc.

Het gevolg is dat vanaf een jaar of 20 de oksels steeds donkerder. Het is duidelijk dat dit lang niet altijd zo’n mooi beeld geeft. Daarom is er voor alle vrouwen een handig middeltje om de kleur van je oksels lichter te maken.

Voorkomen dat je oksels beschadigen en verkleuren:

Scheer u met extra veel zorg en zeer voorzichtig. Was uw oksels enkel met natuurlijke producten. Gebruik nooit zeep en dergelijke. Gebruik enkel een natuurlijke deodoranten, dus sla alle supermarkt en drogist deo’s per direct over. Zorg dat uw oksels nooit te lang in de zon komen, dit stimuleert de ontwikkeling van pigment wat de verkleuring veroorzaakt.

 

Hoe Okels bleken?

Breng de oksels bleek lotion Sterwit ongeveer 2x per dag aan op de huid van je oksels, smeer het er goed in, vervolgens ga je zeker 1-2-3 weken hiermee door. Na ongeveer 2 weken zul je al zichtbaar verschil zien, de te donkere hoog geconcentreerde pigment plekken op je oksels vervagen langzaam tot je ze bijna niet meer zult zien. Tevens heeft de crème een zeer huid vriendelijke werking waardoor je langdurig blijvend je oksels kunt blijven bleken indien nodig.

 

Bleek creme oksels kopen? Bestel het gewoon veilig via onze webwinkel.

 

http://www.okselsbleken.nl/gewoon-thuis-je-oksels-bleken/