Crystal Nails acryl producten zijn er zowel voor hobbyisten als professionals


Posted On mrt 26 2018 by

Crystal Nails producten zijn in tal van mogelijkheden verkrijgbaar. Toch blijft het een specialisme om acryl nagels te zetten. Als u net begint met het zetten van acryl nagels, wilt u beginners producten aanschaffen. Producten die niet snel uitharden, perfect modelleren én goed hechten. Door de aanschaf van nagelproducten van Crystal Nails bent u verzekerd van kwaliteit. Bent u ervaren met het zetten van acryl nagels? Kies dan voor de Master Powders die bekend staan om de snelle uithardingstijd. Heeft u de keuze voor het type poeder gemaakt? Kijk verder in ons aanbod aan nagellakken.

Presenteer het aanbod aan nagellakken van Crystal Nails op een display of wiel

Aan een potje gellak kan een klant niet altijd zien om welke kleur het gaat. Dankzij de diverse Crystal Nails producten, die u kan kopen bij Webshopnagelproducten, heeft u dat probleem niet meer. Door gebruik te maken van displays of een nagellak wiel van Crystal Nails, bent u verzekerd dat de klant tevreden is met de gekozen lak. De displays zijn eenvoudig te presenteren in een etalage of u presenteert een display of waaier aan de klant zodra de kleur gekozen moet worden. Wilt u de display voorzien van zoveel mogelijk kleuren, maar heeft u die momenteel niet op voorraad? Geen probleem! Webshopnagelproducten is dé groothandel voor nagelstylisten, dus ook voor een ruim aanbod aan nagellakken bent u hier aan het juiste adres.

Gellak van Crystal Nails is het perfecte product om lang van verzorgde nagels te genieten 

Een populaire trend op het gebied van nagelverzorging is gellak. Voor een relatief lage prijs voorziet u uw klanten van een kleurrijke lak, die ook nog eens lang blijft zitten. Steeds vaker kiezen mensen daardoor voor een gellak. Bijvoorbeeld tijdens de feestdagen of zodra de vakantie voor de deur staat. Een gemiddelde gellak blijft namelijk 3 á 4 weken zitten. Uiteraard wilt u in uw salon gellak aanbieden die deze duur garandeert. Bij Webshopnagelproducten heeft u genoeg keuze uit de mooiste kleuren. Ga voor felle kleuren tijdens het zomerseizoen en warme kleuren met een glitter voor de feestmaanden in de winter. Maar ook base coats, top coats en lampen behoren tot het assortiment.

Last Updated on: maart 26th, 2018 at 12:26 pm, by


Written by