Schakel de hulp in van een interim inkoper


Posted On mei 13 2020 by

Een interim inkoper kan in veel gevallen dé oplossing zijn voor uw bedrijf. Hij of zij is iemand die tijdelijk uw inkoopafdeling komt versterken. Zit iemand van uw inkoopafdeling langdurig thuis in verband met ziekte, zwangerschap of wat dan ook? Dan kan een interim inkoper deze plek tijdelijk opvullen. Maar ook wanneer u verwacht dat het gedurende een bepaalde periode extra druk wordt op de afdeling, kunt u ervoor kiezen een dergelijke kracht in te schakelen. Natuurlijk is het wel belangrijk dat deze persoon de juiste vaardigheden en kennis heeft én dat hij of zij goed bij uw team past.

Hoe vindt u de juiste kandidaat?

Het vinden van een geschikte interim inkoper is geen eenvoudige klus. Om iemand te vinden die aan uw eisen voldoet, kunt u daarom het beste bij een bedrijf aankloppen zoals Insinc. Dit bedrijf schakelt u in voor de detachering van werknemers die werkzaam zijn op de afdeling inkoop. Insinc is gespecialiseerd in het optimaliseren van inkoopprocessen en voorziet diverse bedrijven van betrouwbare inkoopadviezen. De professionals die werkzaam zijn bij dit bedrijf kunnen op tijdelijke basis direct bij u aan de slag gaan. Of u nu een junior inkoper wenst of een interim CPO; Insinc heeft altijd de juiste interim medewerkers voor u klaar staan. Detachering voor iemand op de afdeling inkoop was nog nooit zo gemakkelijk.

Behaal meer rendement op uw inkoop

Wanneer u de detachering voor iemand op de afdeling inkoop aan Insinc overlaat, kunt u rekenen op een kracht die multi-inzetbaar is. Of u deze persoon nu aanneemt voor Europese aanbestedingen, het opzetten van een inkoopactieplan of voor een Request for Proposal; u kunt te allen tijde rekenen op een goed resultaat. Daarnaast worden alle interim medewerkers van Insinc geselecteerd op doeltreffendheid, flexibiliteit en enthousiasme. Kortom, elke inkoop detachering professional van dit bedrijf geeft uw inkoop meer rendement.

Last Updated on: juli 1st, 2020 at 9:32 am, by


Written by