Gegrond
Image default
Banen en opleidingen

Blijf altijd op de hoogte met een BHV herhalingscursus

Als bedrijf is het belangrijk om de BHV altijd up-to-date te houden en van tijd tot tijd een herhalingscursus te hebben. BHV Zuid-Holland is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het geven van BHV herhalingscursussen. Deze lessen zijn zeer belangrijk om de eerder opgedane kennis en vaardigheden op een hoog niveau te houden. Daarnaast is het altijd goed om nieuwe kennis ook op te doen. Zo blijven de bedrijfshulpverleners altijd op de hoogte en vakbekwaam. Dit is zeer belangrijk in geval van een noodgeval. Het is verplicht om een BHV training te volgen. Heeft uw bedrijf dit nog niet gedaan? Zorg dan dat dit alsnog gebeurt! Een herhaling is niet verplicht, maar wel ten zeerste aan te raden. U wilt immers niet dat er zich een noodgeval voordoet en dat de BHV’ers niet goed voorbereid zijn.

Een BHV herhalingscursus volgen in een uniek trainingscentrum

BHV Zuid-Holland is dus gespecialiseerd in het geven van een BHV herhalingscursus. Ze hebben zelfs een eigen uniek trainingscentrum in Den Haag. Dit is makkelijk bereikbaar vanuit heel het land. Ze hebben professionals in dienst die verschillende Eerste Hulp- en Brandsituaties realistisch nabootsen. Dit doen zij aan de hand van de dagelijkse ervaringen vanuit hun werk als ambulancemedewerkers of brandweermannen of -vrouwen. De situaties die zij nabootsen komen dus uit de praktijk. Dit is dan ook een perfecte mogelijkheid voor een BHV herhalingscursus. Dit is namelijk een zeer realistische manier van leren.

Altijd maatwerk dat aansluit bij de praktijk

Een BHV herhalingscursus is altijd aan te raden bij dit bedrijf. Zij veranderen de noodsituaties in hun trainingscentrum jaarlijks. Op deze manier leren BHV’ers om te gaan met verschillende situaties. Dit bedrijf biedt een drietal BHV herhalingscursussen:

  • EHBO herhaling;
  • Kinder-EHBO herhaling;
  • Ploegleider BHV training.

Een goede en ontspannen sfeer staat altijd centraal tijdens een BHV herhalingscursus. Zorg dat uw BHV’ers weten hoe ze moeten handelen in noodsituaties en laat ze deze cursus jaarlijks volgen!

https://www.bhvzuidholland.nl/