Meer dan alleen auto inkoop bij specialist nabij Rotterdam


Posted On apr 26 2018 by

Is uw auto niet meer door de APK keuring gekomen? En bent u hiervoor opzoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in de auto inkoop nabij Rotterdam? Dan is Autosloperij de Zaag het bedrijf dat u zoekt. Zij doen dit op een zeer duurzame manier. Alle bruikbare onderdelen worden namelijk gerecycled en verkocht in de webshop van dit bedrijf. Bent u zelf op zoek naar onderdelen? Dan kunt u deze vinden op de website. U zoekt het juiste merk, model en onderdeel en vult een formulier in. Zij reageren dan nog dezelfde dag op uw bestelling en nemen contact met u op. Vervolgens worden de gekochte auto-onderdelen bezorgt met de eigen bezorgservice van dit bedrijf, PostNL of transportbedrijf Parts-Express. Dit is afhankelijk van de onderdelen die u koopt.

Auto inkoop, montage en demontage bij een specialist in de buurt van Rotterdam

Als uw auto schade heeft opgelopen, wilt u deze waarschijnlijk verkopen aan een vakkundig bedrijf op het gebied van auto inkoop nabij Rotterdam. Denk dan aan Autosloperij de Zaag in de omgeving van Rotterdam. Zij houden zich niet alleen bezig met inkoop van een auto nabij Rotterdam, maar demonteren, recyclen en verkopen auto-onderdelen. Wist u bijvoorbeeld dat uw voertuig met schade voor meer dan 95 procent kan worden gerecycled? Daarnaast beschikt deze specialist over een ruim magazijn met een grote voorraad van auto-onderdelen van diverse bekende merken. U kunt bij dit bedrijf nabij Rotterdam dus niet alleen terecht voor het verkopen van uw auto maar ook voor de inkoop van tweedehands onderdelen.

Bij een auto inkoop bedrijf nabij Rotterdam kiest u voor kwaliteit

Bent u op zoek naar een bedrijf voor het verkopen van uw auto met schade of voor de inkoop van onderdelen nabij Rotterdam? Dan is Autosloperij de Zaag in Krimpen aan de Lek het bedrijf dat u zoekt. Dit bedrijf heeft de juiste keurmerken en certificeringen en kan u daarom goed helpen. Zij houden zich aan de KWI ISO 9001:2008. Deze norm stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat. Daarnaast beschikken ze over de ARN Auto recycling Nederland en de Kwaliteits Zorg Demontage (KZD). Hierdoor weet u zeker dat uw auto op een vakkundige manier wordt gedemonteerd of dat de onderdelen die u koopt op de juiste manier worden gedemonteerd.

Last Updated on: april 26th, 2018 at 6:34 am, by


Written by