Laat autoschade herstellen door de klantvriendelijke schadeherstellers in Heerlen


Posted On apr 25 2018 by

Autoschade die u in of nabij Heerlen heeft opgelopen wilt u snel en vakkundig hersteld hebben. Dan zoekt u naar de goede service van WellColl Groep. Zij maken namelijk deel uit van AAS Schadeherstel, de meest sympathieke schadeherstel keten van Nederland. Hierdoor wordt schade aan uw caravan, auto, camper, motor, truck of scooter altijd prettig, professioneel en zo snel mogelijk opgelost. Onderdeel zijn van AAS kent nog meer voordelen. Zij onderhandelen met verzekeraars over contracten met betrekking tot schadeherstel voor de beste prijzen en de hoogste kwaliteit. Dus ook voor het herstel van autoschade in Heerlen en omgeving.

Veel meer dan alleen repareren van autoschade in Heerlen

WellColl Groep houdt zich onder andere bezig met het herstellen van autoschade vanuit hun vestiging in Heerlen. Maar wist u dat u hier terechtkunt voor veel meer diensten rondom uw auto? Deze veelzijdige specialist biedt alles op het gebied van reparaties, waxoyl-behandelingen en camperonderhoud. Op zoek naar een unieke uitstraling voor uw auto? Laat uw autoruiten tinten door deze specialist. Zij helpen u ook verder wanneer u de schade moet verhalen bij de andere partij. Dit nemen zij geheel voor u uit handen, en dat helemaal gratis! Zij doen een intake, waarbij de schade wordt vastgelegd en helpen met het volledig invullen van het schadeformulier.

Laat autoschade repareren door een specialist in Heerlen

Autoschade in de regio Heerlen opgelopen? Dat is heel vervelend. Met de specialisten van WellColl Groep bent u snel weer op weg. Blikschade of schade aan de bekleding van uw auto, ongeacht wat voor autoschade u heeft, zij repareren het. Denk hierbij aan het repareren van ruitschade, uitdeuken en het wegwerken van krassen. Bij deze specialist bent u verzekerd van hoge kwaliteit reparaties aan autoschade in en rondom Heerlen. Heeft u schade aan het interieur? Ook dan bent u bij een professioneel autoschadebedrijf in Heerlen aan het juiste adres. Neem contact met ze op om te kijken wat ze voor u kunnen betekenen.

Last Updated on: april 25th, 2018 at 9:09 am, by


Written by