Gegrond
Image default
Auto

Goede lessen bij deskundige rijschool Groningen

Professionele rijschool? Groningen is waar u moet zijn

In het noorden des lands vindt u onze rijschool Groningen Van der Heide. Heeft u het felbegeerde roze papiertje nog niet en denkt u er al een tijdje over om deze alsnog te gaan halen? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u nog niet aan lessen nemen toegekomen bent. Sommige mensen hebben er tijdelijk de financiële ruimte niet voor, anderen hebben lichte angst om te rijden of zijn bang te falen tijdens het examen. Anderen stellen de beslissing steeds maar uit, omdat er zoveel aanbod is dat men niet meer weet wat de beste keus is qua rijschool. Groningen is echter de plek waar u goed zit. Onze lessen zijn betaalbaar en kwalitatief van hoogstaand niveau: niet voor niets is bij ons het slagingspercentage hoger dan gemiddeld. Ook als u angst ervaart bent u bij onze ervaren rijschool Groningen aan het juiste adres: door onze persoonlijke benadering kunnen wij bekijken wat er voor u nodig is om weer zelfvertrouwen te krijgen in het verkeer.

Het theorie-examen bestaat bij onze rijschool Groningen uit drie gedeeltes: verkeersregels, gevaarherkenning en verkeersinzicht. Bij ons kunt u wel al beginnen met het nemen van lessen als u nog geen certificaat hebt gehaald, maar aangeraden wordt om tijdig te beginnen met het bestuderen van de theorie. In onze vestiging in Marum kunt u gratis lessen volgen in de vorm van oefenboeken en cd’s die wij aanbieden. Als u het certificaat eenmaal heeft gehaald, bent u klaar voor de praktijk. Onze ervaren instructeurs zullen u begeleiden en op weg helpen.

Hogere slagingspercentages dan gemiddeld bij een rijschool? Groningen heeft het. Kom nu profiteren van onze persoonlijke aanpak en voor u het weet heeft u het roze papiertje zelf ook in handen!

Goede lessen bij deskundige autorijschool Groningen

Al een tijdje was ik van plan te leren autorijden. Omdat ik nog student was, was ik gewend om gratis met het openbaar vervoer te kunnen reizen. Maar nu ik afgestudeerd ben en reizen niet meer gratis is, wordt het toch een ander verhaal. Vaak zou ik bijvoorbeeld de auto van mijn ouders kunnen lenen… als ik maar kon rijden! Ik had er genoeg van en besloot het nu maar eens te gaan doen. Omdat ik in het noorden woon, adviseerde een vriend van mij rijschool Groningen Van der Heide. Hij had er zelf ook zijn papiertje gehaald en hij had goede ervaringen met het bedrijf. Ik was benieuwd en nam een kijkje op de site autorijschoolvanderheide.nl . Een persoonlijke aanpak en ervaren instructeurs stond voorop, daar tegenover stond een in mijn ogen schappelijk tarief.

Ik besloot er maar meteen voor te gaan en me in te schrijven bij deze rijschool. Groningen leek me bovendien ook een leuke stad om te leren rijden. Ik koos voor het pakket waar 29 lessen en een praktijkexamen in zat. Ik was natuurlijk erg zenuwachtig de eerste dag, maar ik werd meteen gerustgesteld door de instructeur. Wat ik ook erg prettig vond, was dat ik altijd dezelfde persoon naast me had. Dit bracht een soort rust over me heen als ik de weg op moest, waardoor ik steeds beter ging presteren. Een pluim geven aan een rijschool? Groningen verdient het absoluut.

Slagingspercentage

Bij onze rijschool Groningen Van der Heide kunt u verschillende soorten lessen nemen. Vanzelfsprekend kunt u bij ons auto en motor leren rijden en u kunt theoriecursussen volgen. Daarnaast bieden wij u bovendien nog andere mogelijkheden. Het kan zijn dat u wel een rijbewijs heeft, maar al jaren niet meer heeft gereden. Dit komt vaak voor als mensen een ongeluk hebben gehad of zelf hebben veroorzaakt of als zij ooit eens de macht over het stuur zijn kwijtgeraakt. Het is erg zonde om in dit geval niks te doen, omdat u minder mobiel bent. Wilt u dus opfrislessen volgen bij een rijschool? Groningen biedt u die optie. Wij leggen de focus op wat ú nodig heeft om weer de weg op te kunnen. Daarnaast bieden wij ook speciale opties voor mensen die wel willen leren rijden, maar die een dermate grote angst hebben voor het verkeer of voor bijvoorbeeld falen voor het examen dat zij verder ook geen actie ondernemen. Laat ons u helpen!

Op de website van onze rijschool Groningen, www.autorijschoolvanderheide.nl, kunt u een idee krijgen van onze voordelen, opties en tarieven. Zo zijn wij niet alleen betrouwbaar en bieden wij goede, deskundige instructeurs, ook hanteren wij een persoonlijke benadering waarbij ú centraal staat. Ten slotte zijn onze tarieven scherp en kunt u bij onze vestiging in Marum gratis theorielessen volgen in de vorm van oefenboeken en cd’s die u van ons kunt lenen. Daarnaast kunt u meer informatie opvragen of direct het inschrijvingsformulier invullen.

Een andere reden om voor onze rijschool Groningen te kiezen, is het feit dat onze slagingspercentages hoger dan gemiddeld liggen. Geef u zelf dus die kans om in één keer te slagen bij onze rijschool: Groningen is echt de juiste keus!

http://www.autorijschoolvanderheide.nl