Gegrond
Image default
Aanbiedingen

Ontdek hoe vloerverwarming in uw huis werkt

Vloerverwarming is steeds moeilijker weg te denken uit met name moderne, maar ook wat meer gedateerde, huizen. Met de moderne technologie is het namelijk mogelijk om niet alleen nieuwbouwwoningen maar ook de wat oudere woningen snel en eenvoudig van vloerverwarming te voorzien. Vloerverwarming van 123vloerverwarming wordt hierdoor steeds toegankelijker voor het grotere publiek. Wie wil er nu geen warme voeten in de koude wintermaanden? Wist u dat er een aantal belangrijke voordelen zitten aan het aanschaffen van vloerverwarming voor uw woning?

Wat zijn de voor- en nadelen van vloerverwarming bij u thuis?

Wanneer u twijfelt over of u wel of geen vloerverwarming in uw woning wilt laten aanleggen, is het goed om op de hoogte te zijn van de bijbehorende voor- en nadelen. Een nadeel van vloerverwarming kan zijn dat u uw huidige vloer dient open te breken. Bijvoorbeeld wanneer u tegels heeft liggen, heeft dit een wat grotere impact dan wanneer er laminaat of zeil op de vloer ligt. Dit nadeel is meteen ook het enige nadeel, want u krijgt veel voor vloerverwarming terug. Zo wordt uw huis veel gelijkmatiger en sneller verwarmd in de koude maanden, kunt u altijd op blote voeten of sokken rondlopen en bespaart u geld op uw jaarlijkse gasrekeningen.

Verwarm uw huis zoals nooit tevoren

123Vloerverwarming maakt het voor u mogelijk om te kiezen voor vloerverwarming frezen. Vloerverwarming frezen houdt in dat de verwarmingsbuizen in de vloer ingeslepen worden. Het is wel noodzakelijk dat uw dekvloer uit cement of anhydriet bestaat. Zonder dit materiaal kan er helaas niet worden gekozen voor de optie vloerverwarming frezen. De vakmensen van 123Vloerverwarming beschikken over de juiste apparatuur waarmee zij de banen in de vloer inslijpen. Hierin worden de verwarmingsbuizen bevestigd en de holle ruimten om de buizen heen worden gedicht met tegellijm of cementpap. Hierna zijn de professionals al klaar en kunt u overgaan tot het afwerken van de vloer. Vloerverwarming frezen neemt slechts één werkdag in beslag. Dus binnen no time kunt u genieten van warme voeten en een gelijkmatig verwarmd huis.

https://www.123vloerverwarming.nl/vloerverwarming-badkamer/